Nyheter
Posted in

Store It® Förvaringslåda Star Basket från Nordiska Plast

Posted in

Har ni behov av att få kontroll på Köket, barnrummet, badrummet hallen eller någon annan stans i huset? Varför inte göra det med stil! Med våra nya förvaringslådor i serien Store It® Star Basket Från Nordiska Plast kan ni göra precis det!

Store It® Star Basket är en serier av modul-anpassade förvaringslådor som kommer i 3 olika storlekar, 1,4 liter, 13 liter och 19 liter. Dessa Lådor finns dessutom i 5 olika färger, Vit, Svart, Grå, Rosa och Grön. Utöver dessa 3 lådor finns även en Insatslåda som passar perfekt i 13 liter och 19 liter lådorna. Insatslådorna finns i färgerna Vit, Svart och rosa.

Då alla förvaringslådor i serien Store It® Star Basket är modulanpassande så kan man kombinera de olika färgerna och storlekarna för just sin egna smak.

 • Slut

  Nordiska Plast Store It® Insatslåda Vit

 • Slut

  Store It® Förvaringskorg Star Basket 19L Svart

 • Slut

  Store It® Förvaringskorg Star Basket 13L Turkos

 • Slut

  Store It® Förvaringskorg Star Basket 4,5L Rosa

Alla delar i serien Store It® Star Basket är tillverkade av polypropenplast (PP). Lådorna är dessutom fria från BPA, livsmedelsgodkänd och tillverkad i Sverige.

Att få ordning på alla hemmets saker i ett stilfullt sätt har knappast varit lättare än med dessa förvaringslådor. Använd och kobinera de olika färgerna i köket, barnrummet, badrummet eller i hallen och få en häftig och stilfull ordning på era saker!  

Konto/Önskelista
Önskelista
Önskelista
Logga in
Skapa Konto

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

UPP

VARUKORG 0

Tillagd i Önskelistan!