Villkor och regler för #yesnorthernhome

Vi på Northernhome/Pedajo AB älskar att se hur våra inredningsdetaljer ser ut i era hem. När vi ser några av våra produkter som vi verkligen inspireras av ber vi om lov att få använda dessa i våra egna kanaler. Då främst på vår hemsida, sociala medier, nyhetsbrev och i anat marknadsföringsmaterial (t.ex. Facebook & Instagram).

Genom att svara #YesNorthernhome på en bild som du har delat på Sociala medier, godkänner du följande:

Du tillhandahåller Northernhome/Pedajo AB, ett svenskt företag med organisationsnummer 559117-8180, (hädanefter kallat för Northernhome/Pedajo AB), ett icke-exklusivt, royalty-fritt och en världsomfattande licens att använda din bild i vår marknadsföring och/eller kommunikation, såväl intern som extern. Detta inkluderar bland annat rätten att retuschera, distribuera, ändra och redigera din bild. Vidare ger du Northernhome/Pedajo AB samtycke att använda bilden, även om du kan identifieras, för marknadsföring och/eller reklamändamål, enligt svensk lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Du garanterar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till materialet som du har taggat med #YesNorthernhome och att du har tillstånd från eventuella personer som syns på bilderna. Dessutom intygar du att du är en person (inte ett företag), att du är minst 18 år eller har dina vårdnadshavares samtycke och att Northernhome/Pedajo AB användning av din bild inte bryter mot några lagar, regler eller tredjepartsavtal.

Härmed frigör du Northernhome/Pedajo AB från alla skyldigheter att betala dig för användningen av din bild. Du befriar och godkänner att Northernhome/Pedajo AB och alla personer som agerar för Northernhome/Pedajo AB från alla anspråk (inklusive fodringar från tredje part), skulder, oavsett natur, i samband med ovan nämnda användning av den beskrivna bilden.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på: Contact@northernhome.se eller 0370 – 11292

Vi ser fram emot att se era inspirerande bilder och för att få dela med oss av dessa.

 
Konto/Önskelista
Önskelista
Önskelista
Logga in
Skapa Konto

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

UPP

VARUKORG 0

Sommarrea!

15%Rabatt

15 % Rabatt på allt mellan den 20/5 till den 31/7!