Kontakta oss via

0370-12292

Tillgängliga: Mån – Fre 08:00 – 15:00

(Telefon stängt mellan vecka 28-31)

Address: Pedjo AB, Runemovägen 1B, 331 34 Värnamo

Email: contact@northernhome.se

Vanlig frågor och svar

Här hittar ni några av våra vanligaste frågor och svar. Hitta du inte svaret på din fråga kontakta oss då gärna på ovan på Mail så hjälper vi er så gott vi kan.

All betalning sker i samarbete med klarna. Detta betyder att ni enkelt kan betala med Visa, Mastercard Eller American Express. Faktura eller delbetala eller helt enkelt betala direkt.

Ja, Vi erbjuder fullt öppet köp och ångerrätt för alla privatpersoner. För att ni som kund ska känna er trygga har vi 40 dagars ångerrätt ifrån att ni tagit emot produkten.

Då alla returer måste godkännas av oss tar ni först kontakt med oss. Antingen i fältet här bredvid eller via våran mail contact@northernhome.se. Där efter får ni alla uppgifter ni behöver för att skicka tillbaka varan. Observera att ni som kund står för returfrakten.

Med Gratis byte menar vi att vi står för returkostnaden när ni byter en köpt vara mot en annan.

För att byta följ följande steg:

  1. Maila oss att du vill byta och vänta på svar.
  2. Köp de nya produkterna du vill byta till. Nämn i kundnoteringen i kassan att det är ett byte för vilket Ordernummer och vikten på paketet. 
  3. Vi skickar de nya produkterna till dig med en medföljande retursedel (som vi står för). Denna Retursedeln är antingen för DHL eller Postnord.
  4. Klistra på retur sedeln på paketet och lämna in det hos närmsta DHL eller posten ombud.

All frakt ifrån oss går med DHL eller Postnord

I vanliga fall levererar vi 1-4 arbetsdagar efter lagd beställning.

I vanliga fall skickas ett e-mail automatiskt till din angivna adress, detta e-mail kan dock hamna i skräpposten. Skulle du motförmodan inte få rabattkoden så kan du kontakta våran kundtjänst  så ordnar vi en rabattkod med det samma.

Ja! Vi har kvar alla ordrar från 1handtag.se så vi enkelt kan hjälpa er komplettera gamla köp eller ifall ni behöver returnera eller ifall något motförmodan gått sönder.