Ett bra samarbete mellan butik, inredare, leverantör och influenser är något vi verkligen brinner för här på northernhome. Så tveka inte att kontakta oss ifall ni vill veta mer!

Sälj era varor hos oss

Northernhome/Pedajo AB är en snabbt växande butik med god ekonomi. Vi säljer varor från ett växande utbud av varumärken. Vill ni bli ett av dem? Tveka då inte att kontakta oss på:

purchase@pedajo.se   

Eller via telefon:

0370 122 92

Älskade av våra kunder

Influenser / Bloggare

Har ni en populär blogg eller ett instagram-konto med följare som kan vara intresserade av våra varor? Håller ni på med något speciellt projekt som ni skulle vill avisa upp för era följare och välden och är i behov av lite beslag eller annan inredning? Tveka då inte att kontakta oss så hjälper vi er mer än gärna! 

contact@northernhome.se 

Eller via telefon:

0370 122 92

Inredare / Företag

Är ni orterna stylist eller en professionell  inredare? Har ni ett pågående projekt eller i behov av ett större antal varor så som dörrhandtag eller beslag? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er mer än gärna 

purchase@pedajo.se   

Eller via telefon:

0370 122 92

SommarLov!

Mellan Vecka 28-31 tar vi på Northernhome/Pedajo AB Lite sommarlov. Detta betyder att vissa leveranstider kan bli några dagar längre. Därför vill vi bjuda på en härlig sommar rabatt på:

15%

Rabatt på allt!

Använd koden: Sommarlov15%