1handtag.se blir Northernhome.se

Dela detta inlägget!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

I början av 2018 startade vi på Pedajo AB hemsidan 1handtag.se. Målet med 1handtag.se var att som smått sälja lite dörrhandtag och sedan sakta utöka vårt sortiment.

Det tog dock inte lång tid innan vi utökade sortimentet med både handtag, läderflärpar, knoppar, skålhandtag och lite smarta inredningsdetaljer till kök och badrum. Försäljningen växte fort och vår vilja att satsa på produkter för hela hemmet ökade hela tiden.

Det hela slutade med att vi slutet av 2018 tog beslutet att göra en ny hemsida, en snyggare och bättre hemsida som kan visa upp alla våra fina produkter. 

Nu är vår nya hemsida äntligen klar och vi välkomnar er till Northernhome.se

Vi hoppas att ni, gamla som nya kunder, ska tycka om vår nya hemsida och att ni kan hitta just de små detaljerna som ska förgylla ert hem.

Välkomna in!

/MVH Pedajo

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Få tillgång till de senaste nyheterna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer!

Nyheter

Sommarlov

Nu tar vi på Northernhome.se och Pedajo AB lite semester och laddar batterierna inför en hektisk höst! De omfattade veckorna är mellan vecka 28,29 30

Frågor eller intresserade av ett samarbete?

Tveka inte att kontaka oss!

SommarLov!

Mellan Vecka 28-31 tar vi på Northernhome/Pedajo AB Lite sommarlov. Detta betyder att vissa leveranstider kan bli några dagar längre. Därför vill vi bjuda på en härlig sommar rabatt på:

15%

Rabatt på allt!

Använd koden: Sommarlov15%