Nyheter
Posted in

1handtag.se blir Northernhome.se

Posted in

I början av 2018 startade vi på Pedajo AB hemsidan 1handtag.se. Målet med 1handtag.se var att som smått sälja lite dörrhandtag och sedan sakta utöka vårt sortiment.

Det tog dock inte lång tid innan vi utökade sortimentet med både handtag, läderflärpar, knoppar, skålhandtag och lite smarta inredningsdetaljer till kök och badrum. Försäljningen växte fort och vår vilja att satsa på produkter för hela hemmet ökade hela tiden.

Det hela slutade med att vi slutet av 2018 tog beslutet att göra en ny hemsida, en snyggare och bättre hemsida som kan visa upp alla våra fina produkter. 

Nu är vår nya hemsida äntligen klar och vi välkomnar er till Northernhome.se

Vi hoppas att ni, gamla som nya kunder, ska tycka om vår nya hemsida och att ni kan hitta just de små detaljerna som ska förgylla ert hem.

Välkomna in!

/MVH Pedajo

Konto/Önskelista
Önskelista
Önskelista
Logga in
Skapa Konto

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

UPP

VARUKORG 0