Fri frakt över 600 kr

1-4 Dagars leverans

40 Dagars öppet köp

Gratis frakt vid byten

Nyheter
Posted in

1handtag.se blir Northernhome.se

Posted in

I början av 2018 startade vi på Pedajo AB hemsidan 1handtag.se. Målet med 1handtag.se var att som smått sälja lite dörrhandtag och sedan sakta utöka vårt sortiment.

Det tog dock inte lång tid innan vi utökade sortimentet med både handtag, läderflärpar, knoppar, skålhandtag och lite smarta inredningsdetaljer till kök och badrum. Försäljningen växte fort och vår vilja att satsa på produkter för hela hemmet ökade hela tiden.

Det hela slutade med att vi slutet av 2018 tog beslutet att göra en ny hemsida, en snyggare och bättre hemsida som kan visa upp alla våra fina produkter. 

Nu är vår nya hemsida äntligen klar och vi välkomnar er till Northernhome.se

Vi hoppas att ni, gamla som nya kunder, ska tycka om vår nya hemsida och att ni kan hitta just de små detaljerna som ska förgylla ert hem.

Välkomna in!

/MVH Pedajo

Join the conversation

UPP

Login

Create an account

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

VARUKORG (0)

Dörren
Handtag & Knoppar
Köket
Servering
Badrum
Inredning
Fönstret
Uteliv

Personlig och hjälpsam kundtjänst

0370 122 92 (Telefon stängd vecka 28-29 och 31-32)
contact@northernhome.se

FÖLJ OSS