Ursäkta röran vi Bygger om! För att ge er en ännu bättre upplevelse gör vi lite renovation. Alla beställningar fungerar som vanligt och under tiden erbjuder vi en liten rabatt på 15%
Använd koden: renoveramera

Det är ofta de små tingen som ger våra hem en unik känsla. Ett funkis beslag, en modern servis, en klassisk krok eller en praktisk låda. Varje sak har sin plats och varje stil sitt hem.

UPPTÄCK VÅRA
ERBJUDANDEN

Snygga och smarta inredningsdetaljer

Northernhome är inredningsaffär där du inte bara kan köpa snygga inredningsdetaljer men också smarta inredningsdetaljer. Hos oss på Northernhome hittar ni allt från fantastiska Dörrhandtag, knopar, handtag till smarta lösningar för köket så som hörnskåps-inredning eller besticklådor. Vi på Northernhome brinner för alla sorters inredningsdetaljer om så stilen är modern eller gammalmodig. I vårt tycke har varje stil sitt hem. Därför kommer vi alltid jobba hårt med att försöka hitta de inredningsdetaljerna som som hjälper just dig att ta ditt hem till nya höjder.

UPP

SÖK northernhome.se

Login

Create an account

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

VARUKORG (0)