Fri frakt över 600 kr

1-4 Dagars leverans

40 Dagars öppet köp

Gratis frakt vid byten

Vi önskar er alla en riktig god jul och ett gott nytt år! Våra öppettider under jul/nyår är. Stängt: 23, 24, 25, 26, 27, 31, 1 Öppet: 28, 29 30

God Jul & Gott Nytt År!

Gäller från den 23/11 till den 30/11

Snygga beslag för alla

Handtag, knoppar och praktiska kökstillbehör

SUBSCRIBE

& be the first to know about new arrivals, special offers, in-store events and news.

Oh, and you’ll get 10% off your first order.

Vi på Northernhome fokuserar på moderna handtag och klassiska handtag. Vi erbjuder allt ifrån dörrhandtag, möbelhandtag till kökshandtag och fönsterhandtag. Vi har gratis frakt vid byten och bjuder även på fraktkostnaden vid ett köp på över 600 kr. 

Det är ofta de små tingen som ger våra hem en unik känsla. Ett funkis beslag, en modern servis, en klassisk krok eller en praktisk låda. Varje sak har sin plats och varje stil sitt hem.

UPPTÄCK VÅRA
ERBJUDANDEN

Snygga och smarta inredningsdetaljer

Northernhome är inredningsaffär där du inte bara kan köpa snygga inredningsdetaljer men också smarta inredningsdetaljer. Hos oss på Northernhome hittar ni allt från fantastiska Dörrhandtag, knopar, handtag till smarta lösningar för köket så som hörnskåps-inredning eller besticklådor. Vi på Northernhome brinner för alla sorters inredningsdetaljer om så stilen är modern eller gammalmodig. I vårt tycke har varje stil sitt hem. Därför kommer vi alltid jobba hårt med att försöka hitta de inredningsdetaljerna som som hjälper just dig att ta ditt hem till nya höjder.

UPP

SÖK northernhome.se

Login

Create an account

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

VARUKORG (0)